Dagboek van een Alzheimerpatiƫnt

Jan spreekt geen woord

10-02-2011 / 11:57 uur(2 reacties / reageer hier)

'n ingetogen Fam. Graag wil ik u vertellen wat jammer ik deze dag toch zo in verdriet heb gehad.


Zo graag had ik gelijk gehad, maar 't mocht niet lukken. Jan spreekt echt geen woord, dat zou ik toch zo graag lezen. Dat samen praten doet je zo goed. Zijn moeder is 'n heel aardige vrouw die in wezen heel goed is, maar laten we hopen dat er nog verandering in zou komen.

Reacties:

door embambidS op 26 apr 10:42 uur

Goede blog

veel geleerd

door Cees van den Hoek op 13 feb 22:58 uur

Ook ik vergeet nu Ook

ik vergeet nu Ookal heel veel dingen en in mijn dromen komen heel veel dingen van vroeger tevoorschijn Ook de fabrieken waarin ik o.a. gewerkt heb de fabriek van flevo fietsen van meindert Pon in Amersfoort Empo fietsen b.v. en van Heugten maar Ook andere dingen en vooral de dood