Dagboek van een Alzheimerpatiƫnt

Zuster Maria Theodora

24-02-2011 / 10:02 uur(0 reacties / reageer hier)

Wat 'n vreugde toen ik haar zo lekker zag zitten. Zo zie je wat O.L.H. toch kan doen. Laten we wel dan klaar zijn, dat iedereen blij dat Theodora zo'n meisje dat alles meekunt!


Ik hoop dat zo'n meisje nog lang mag bestaan! Nou gaan ik proberen of ik zelf niet wat braver mag worden, daar wil ik geen verkeerd woord meer over horen. Wat zijn we toch gelukkig. Wat zullen ze blij zijn dat ze er weer bijkomt (Willeke).

Ronde schijf. 16 midden op de zak. Ik hoop dat het 'n mooie zak zal worden. 9 rijen voor boven op de kleuren van boven zijn 20 punten, ik zal nog eventjes de kleuren opslaan. 1 rood wit rood 6 wit groen 13 witten 1 blauwe 3 wit groen 1 rood blauw - 1 wit - 1 rood nog een groen en 5 ronde rood.

't verpleeghuis had ma borduurwerk gegeven bestaande uit heel grof gaatjeslinnen waarop ze in heel grote kruissteek kon borduren. Men wist dat ze zo prachtig kon handwerken vroeger.

 

Reacties: